Szolgáltatások

Tervezés

Az alapítása óta a CONTRORG foglalkozik tervezéssel az ipari folyamatirányítás és a műszerezés területén. Ezek a tervezési munkák rendszerint a fővállalkozói tevékenységünk részei, lehetővé téve, hogy kulcsrakész rendszereket szállítsunk.

Ez a tevékenységünk kiterjed a tartályparki irányítási rendszerekre és a biztonsági rendszerekre egyaránt.

Magyarországon jelenleg csak a CONTRORG készít kivitelezési dokumentáció szintű terveket a retesz rendszerekre. A többi biztonsági rendszer beszállító külföldön készíti a hasonló célú rendszereit.

Rendszerintegráció

A 1990-es évek elejétől foglalkozunk komplett irányító rendszerek szállításával. Az első ilyen rendszer volt a MOL nyRT Komáromi és Szajoli bázistelep teljes irányító rendszere, amely mai napig kifogástalanul üzemel.

Ezen a sikeren felbátorodva határoztuk el, hogy kibővítjük tevékenységünket a rendszerintegráció irányában, amelyet azóta is számtalan sikeres projekttel bizonyítottunk.

Alkalmazói SW-ek készítése

Gyártás automatizálás területén a gyártósor teljesítményének a felügyeletére fejlesztett SW-ek.
Olajipari, vegyipari és petrokémiai technológiák biztonsági rendszereinek az alkalmazói SW-e, melyet a vonatkozó szabványok alapján célszerűen csak TÜV vizsgával rendelkező szakemberek végezhetnek.

Szakértői tevékenység (SIL, ATEX)

Robbanásveszélyes területekkel (mind gáz, mind pedig porrobbanás veszélyes területekre vonatkozó) kapcsolatos szakértés, melyet a CONTRORG kft végez rendszerint egyedi felkérések alapján.
Folyamatbiztonság területén, amely tevékenységért a SIL4S partnercégünk felelős.

Tanfolyamok, tovább képzések

Robbanásveszélyes területekkel kapcsolatos ismeretek átadása, melyeket a CONTRORG kft végez egyedi felkérések és rendszerint egyedi tematikák alapján végzünk.
Folyamatbiztonság területén, ahol meghatározott tematika alapján történik az oktatás. Ezt a tevékenységet a SIL4S  partnercégünk végzi. A Kapcsolatos információk megtalálhatók a SIL4S, és a Risknowlogy oldalain egyaránt.