DET-TRONICS - Tűz és gázérzékelés

Konfigurálható és rugalmas. A Det-Tronics EQP biztonsági rendszere láng- és/vagy gázérzékelést, riasztást, értesítéseket, oltóanyag kibocsátást és/vagy elárasztási műveleteket szolgáltat. A rendszer összes eleme egy hibatűrő digitális kommunikációs hálózatra van illesztve. A rendszer ideális durva ipari alkalmazásra, ahol szükséges egy veszélyességi zónákra minősített védelmi rendszer.

Termékek

A Det-Tronics lángérzékelők megoldást jelenthetnek olyan helyeken, ahol magas a személyi sérülés veszélye és ahol egy lehetséges tűz nagy veszteséget okozhat az eszközökben. Túl a kritikus biztonsági aggályokon, a termékeink költségei igazoltan minimálisra csökkentettek, mialatt a téves riasztások száma is minimalizálva lett.

Az ipari és kereskedelmi alkalmazások, felhasználások olyan területeket foglalnak magukba, mint az olaj és gáz csővezetékek, turbinák, tengeri fúrótornyok, úszó termék tárololás és hajók kitárolása, autóipari gyártó létesítmények, repülőtéri hangárok, nukleáris létesítmények, hidrogéntöltő állomások és lőszer üzemek.

A lényeg az, hogy egyik más cég sem képes többféle lángérzékelő technológiát kínálni. Egyik versenytárs sem tud szélesebb területet lefedve, magasabb tévesriasztás immunitást, alacsonyabb válaszidőket és a megfelelő nemzetközi elismerést biztosítani. A könnyű használatot növelve, az összes X sorozatú lángérzékelő támogatja a HART protokollt.


LÁNGÉRZÉKELÉS

FÜSTÉRZÉKELÉS


 

X3301 multispektrumú infravörös

A világ legsokoldalúbb és legmegbízhatóbb érzékelője most még tovább javult. A korábbi választ szolgáltatja a kisebb tüzekre és a legmegasabb szntű téves riasztás elutasítást biztosítja. A legnagyobb lefedettséggel dolgozik, és gazdaságos választásnak számít.

 

X3302 multispektrumú infravörös

Az X3302 érzékeli a nehezen látható hidrogén tüzeket és az egyéb nem szén alapú anyagok tüzeit téves riasztás nélkül a hagyományos technológiával. A 30 m-es tengely és 30 m-es tengelyen kívüli figyelési tartományával egy ideális megoldás a hidrogén megfigyelésre, mivel négyszer nagyobb lefedettséget biztosít, mint a hagyományos UV technológiák.

 

X5200 ultraviola infravörös

Az X5200 kombinálja az X9800 dupla infravörös jelfeldolgozását az X2200 ultraviola érzékelőjével, így biztosítva gyors érzékelést az olyan megvalósításoknál, ahol tipikusan hamis UV sugárzók vannak jelen. Az eszközt lehet kombinációs módban működtetni (UVIR) és külön-külön UV és IR módban is.

 

X9800 infravörös

Az X9800 dupla infravörös jelfeldolgozója elutasítja a háttérből érkező infravörös hullámokat, és gyors érzékelést biztosít. A legjobb megoldás az olyan helyekre, ahol sok szennyezőanyag van jelen és ritkán van szükség karbantartásra.

 

X2200 ultraviola

Ennek a lángérzékelőnek az UV szenzorja két algoritmust, beállítást támogat, az egyik gyors sebességet a másik megnövelt téves riasztás elhárítást biztosít. Az előző modellekkel megegyező egyedi, gyors teljesítményt biztosít. Ideális olyan speciális tüzek detektálására, mint a fémek vagy a kén tüzei.

 

Pm-5mpx dupla spektrumú infravörös

Ez a dupla infravörös lángérzékelő arra lett tervezve, hogy a  szénhidrogén és a nem szénhidrogén tüzeket is képes legyen érzékelni. Ezek jellemzően a félvezető gyártás során és a gáz szekrényeknél használatosak. A lezárt polipropilén ház  alkalmas a robbanásbiztos terekben való használara.

 

SmokeWatch™ U5015 Smoke Detector

A SmokeWatch U5015 robbanásbiztos füst érzékelő egy "Class I Division 1, 2 és Zone 1" robbanásbiztosra értékelt füstérzékelő, amely ipari és veszélyes területeken valamint kereskedelmi felhasználásra is alkalmazható.

 

Apollo füst és hőérzékelő

Ezek a címezhető füst és hőérzékelők kompatibilisek az Eagle Quantum Premier (EQP) biztonsági rendszerrel a címezhető füst és hő modulon (ASH) keresztül.

 

XWatch térfigyelő kamera

A Det-Tronics X sorozatú lángérzékelőjének egy érzékelő, megfigyelő rendszerbe integrálása. Az xWatch® kamera nagyfelbontású, színes képet biztosít valós idejű megjelenítéssel.

 

HART® kommunikátor

Egy hordozható gyujtószikramentes kézi kommunikátor, amely használatával konfigurálhatók és tesztelhetők az X sorozat lángérzékelői vagy bármely egyéb HART eszköz.


GÁZÉRZÉKELÉS


A termékválasztékunk a veszélyes gázok érzékelését illetően a különböző rögzített éghető, gyúlékony és mérgező gázérzékelőktől a képmegjelenítés továbbításon, gázvezérlésen és tápegységeken keresztül a gázvezérlő panelekig terjed. A Det-Tronics a rugalmasságot, funkcionalitást és a megbízhatóságot szállítja igény szerint.

 

FlexSight™ LS2000 rálátó infravörös gázérzékelő

The FlexSight LS2000 gyúlékony gázt érzékel két pont között infravörös technológia segítségével. Az eszköz legfeljebb 120 m-re van hitelesítve.

 

FLEXSONIC® ACOUSTIC gázszivárgás érzékelő

Ipari minőségű érzékelő, amely a védelem egy újabb rétegét jelentheti a legdurvább környezetekben. Gyakorlatilag minden körülmények között azonnal érzékeli a szivárgást.

 

Éghető gázérzékelő

A legújabb éghető gázérzékelés technológiában támaszkodhat a Det-Tronicsra. A gyártó sziklaszilárd teljesítményt kínál minimális karbantartási és kalibrálási követelményekkel. Továbbá kínál katalítikus termékeket és ifravörös kiegészítőket is.

 

Mérgező gázérzékelő

Egyik gyártó sem képes komplettebb tűz és gázérzékelő termékpalettát kínálni, mint a Det-Tronics. A mérgező gázérzékelő elektrokémiai, fém-oxid félvezető (MOS) és nanotechnológiával alkalmazott MOS szenzorokat tartalmaz (NTMOS).

 

Univrzális kijelző

A FlexVu univerzális kijelző a különböző érzékelők kalibrációjára és konfigurálására használható.

 

GP16 gázpanel

A GP16 gázpanel egy előre kofigurált EQP rendszer, ami magába foglalja a gyúlékony és/vagy mérgező gázok érzékelését. Az eszköz úgy lett tervezve, hogy teljesítse a biztonsági követelményeket.

 

XWatch térfigyelő kamera

Tartsuk a személyzetet a veszélyes területen kívül ezzel az ipari minőségű kamerával, amelyet a gázérzékelő rendszerhez illeszthetünk. A rendszer lehet egyszerű és komplex a követelményeknek megfelelően. A térfigyelő rendszer személyre szabható valós idejű megfigyelés, távoli monitorozás internet hozzáférésen keresztül és esemény naplózás hozzáadásával.