Fireye - Lángőrök és égésvezérlők


 


Termékek


Égés vezérlők és lángőrök

Égési hatékonyság vezérlők

 


Égés vezérlők és lángőrök

A Fireye® különböző lángőröket, lángérzékelőket és égésvezérlőket értékesít az hőipari területeken. Az Industrial Flame Monitor® és a MicroM® termékcsaládok biztonságos és megbízható fény nélküli gyújtókat biztosítanak ipari kemencékhez és kályhákhoz. A FlameWorx II és az MB600 termékcsalád független lángérzékelőket kínál 30-nál is több égőhöz, ipari alkalmazásra.

Égési hatékonyság vezérlők

A kazánoknál használatos Nexus® család termékei nem csak lángőr funkciót látnak el, hanem alkalmasak a belső égési műveletek vezérlésére is. A módszernek köszönhetően nagyban növelhető a hatékonyság és csökkenthető a műveleti költség. Opcionálisan egy váltakozó sebességű motorvezérléssel és oxigén adagolással további energia takarítható meg valamint redukálható az üvegházhatású gázkibocsátás.


Lángszkennerek


Integrált szkennerek

A Fireye® különböző típusú UV és IR lángszkennereket forgalmaz, melyek pontosan észlelik a láng jelnlétét, vagy éppen hiányát az égéstérben. A szkennereink speciális érzékelőket és algoritmusokat tartalmaznak, melyek képesek megkülönböztetni a céllal égő lángokat a járulékos égéstől egy égéstéren belül. A szkennerek az összes üzemanyag típusú és égő konfigurációkhoz használhatók. Az InSight és a Phoenix termékcsalád olyan integrált tervezés eredménye, amely egy egységbe foglalja a mind a megfelelő detektálást, mind pedig a megerősített áramkört.

Diszkrét szkennerek

A Fireye® különböző típusú UV és IR lángszkennereket forgalmaz, önellenőrző és önellenőrzés nélküli képességgel egyaránt. Ezek a szkennerek külön erősítőt igényelnek, és egy megfelelő Fireye lángőr vezérlővel összekapcsolva megbízható lángérzékelésre használhatók a különböző üzemanyagtípusokhoz és égőkhöz. Bárhol, ahol biztonságosan próbálnak egy lángot vezérelni, Fireye vezérlőt fogunk találni.


Gyújtó termékek


Surefire™ gyújtók          

A nagy energiájú gyújtók (HEI) 3-as osztályú gyújtók olaj vagy gáz közvetlen szikragyújtására.

  • Szennyezést nem okozó szikracsúcs, öntisztítás, magasfokú megbízhatóság.
    12 joule hőmennyiségű szikra előállítása nedvesség, olaj és szén lerakódás jelenlétében is.
  • Eltávolítható szikracsúcs. Gyors és könnyű cserélhetőség.
  • Rugalmas kábel csatlakozás.
  • Hagyományos és visszahúzódó HEI modellek állnak rendelkezésre a különböző gyújtókhoz és égőtípusokhoz.