INOR - Hőfokmérés

A svéd cég hőmérséklettávadókat és az ezekhez tartozó kiegészítő egységeket (hőmérő tokozások, kijelzők,stb.) gyárt.

Termékeik között megtalálhatók: 


Hőmérséklettávadók

1974-ben az INOR bemutatta a világ első fejbe épített távadóját. A fejbe épített hőmérséklettávadó azóta
nemzetközi szabvánnyá vált.
Ezen örökség a továbbiakban több saját fejlesztésű csúcsminőségű távadóval folytatódott, beleértve az ATEX és SIL2 minősítésű távadóktól a Profibus és HART kommunikációs távadókig.
Attól függetlenül, hogy a folyamatai során milyen típusú hőmérséklet-szenzort is használ, az INOR képes az igényeinek megfelelő távadót biztosítani.

A hőmérséklettávadók teljes listájának megtekintése

Leválasztók és távadók

A szakszerű és innovatív technológiájával az IsoPAQ család csúcsminőségű leválasztókat és távadókat kínál az ipari folyamatirányítás és automatizálás területére.

A termék sokoldalúságát, teljesítményét, pontosságát, válaszidőit és a leválasztási szinteket figyelembe véve választhatunk a rendkívül költséghatékony installációk követelményeinek megfelelő alkalmazást, éppen úgy, ahogy a nagy teljesítmény-igénybevételű, valamint a kiszolgáló személyzet és a csatlakoztatott eszközök biztonságát szem előtt tartó felhasználásnak megfelelő eszközt.

A hatékony és a szabadalmaztatott jelfeldolgozásnak, valamint a magas határfrekvenciának köszönhetően az IsoPAQ termékeknek elhanyagolható a jeltorzítása a mérési jeleket illetően. A bemeneti áramkörök úgy lettek tervezve, hogy minimalizálják a terhelést.

A leválasztók és távadók teljes listájának megtekintése

Terepi tokozások és kijelzők

Az INOR-nak széles választéka van a különböző megjelenítőkből, amely egyaránt tartalmazza az egyszerű kijelzőket épp úgy, mint a robosztus terepi házzal rendelkezőket a felhasználás igénye szerint. A közös bennük a magasszintű megbízhatóság és a nagy, jól látható kijelzők a kényelmes olvashatóság miatt. A termékpalettán rendelkezésre állnak gyújtószikramentes kijelzők és HART transzparens megjelenítők is. A széles választékának köszönhatően az INOR megoldást kínál a felhasználás és a jelek feldolgozásának összes típusára.

A terepi tokozások és kijelzők teljes listájának megtekintése

Tápegységek és riasztó (alarm) egységek

Az INOR riasztó egységeket kínál a Pt100-as ipari hőmérséklet érzékelőhöz, az ipari folyamatokban jelenlévő feszültség és áram jelek megfigyeléséhez. A közös bennük a magasszintű megbízhatóság és a zavartalan biztonsági riasztások téves riasztások nélkül.

A termékválasztékban szintén megtalálhatók a galvanikus leválaztású csatornákkal rendelkező tápegységek, amelyek mindegyike védett a rövidzár ellen, és áramkorlátozással védik a csatlakoztatott eszközöket.

A tápegységek és a riasztó egységek teljes listájának megtekintése