LAND - Infravörös hőfokmérés

www.ametek-land.com

Az angol cég infravörös hőmérsékletmérőket, scannereket és hőtérkép kamerákat gyárt, valamint a hőmérsékletmérők kalibrálásához szükséges feketetest sugárforrásokat szállít.

Termékei között megtalálhatók:

Telepített hőmérőrendszerek

  

Vonali szkennerek, hőtérkép kamerák

Fix helyre rögzített hőmérsékletmérő rendszer és önálló hőfokmérő a folyamatos on-line hőmérséklet mérésekhez és vezérléshez
0 - 2600 °C ( 32 - 4700 °F) hőmérsékleti tartományban.

 

Termékek széles választéka áll rendelkezésre,amelyek hőképeket biztosítanak az üzemek kulcsfontosságú területeiről azzal a céllal, hogy a termék minőséget és a folyamat-irányítást fejleszteni lehessen.
A termékpalettánk a következőket tartalmazza: csúcssebességű szkennerek a gyorsan mozgó termékek megfigyeléséhez valamint csúcspontosságú hőmérséklet profilok szolgáltatása. Az telepíthető hőtérkép kamerák folyamatos, 24 órás monitorozást szolgáltatnak. Az NIR-endoszkóp képes betekinteni a kemencébe és kazánokba, hogy létfontosságú eszközökről és hibaelőrejelzésről nyújtson információkat.

Feketetest sugárforrások

Feketetest sugárforrások  a karbantartó,
ellenőrző mérésekhez. Pontosság a hőfok-
mérő egész élettartama alatt.

 

 

Hordozható hőmérőrendszerek

A "Land Cyclops" a csúcsminőségű hordozható érintésmentes hőfokmérők családjából páratlanul pontos és megbízható hőmérsékletmérést tesz lehetővé.Olyan jellemzőkkel bír, mint a cél pontos, folyamatos megjelenítése a digitális kijelzőn, választási lehetőség az operátor és a kalkulációs mód között, digitális kimenet és figyelmeztetés a tartormányból való kilépésből.