MTL - EX leválasztók

Az MTL termékeit, mely az Eaton Crouse-Hinds portfóliójának része, robbanásveszélyes területen és általános célokra is használják olajfúró tornyoktól kezdve erőműveken és petrolkémiai alkalmazásokon keresztül gyógyszeripari, telekommunikációs és egyéb ipari területekig.

Világszinten is elismert vezető Fieldbus rendszerek, gyújtószikramentes védelemmel rendelkező interfészek és túlfeszültség-védelmi eszközök esetén, valamint egyike a vezető cégeknek ipari Ethernet és vizualizációs technológiák területén. A cég meghatározó technológiai rendszerei jelentősen kibővültek az utóbbi években, így most már magukba foglalják a vezeték nélküli hálózati eszközöket, ipari kommunikációs biztonsági berendezéseket és gázanalizátorokkal kapcsolatos megoldásokat is.

Termékcsaládok

Gyújtószikramentes védelem

Világviszonylatban vezető termékek a folyamatai számára.

Jelkondicionálás

Jelkondicionáló interfész a megbízható, csúcsminőségű kommunikáció számára
a terepi eszközök és a vezérlő rendszer között.

HART megoldások

Kapja meg a legtöbbet a telepített eszközeidtől.


Folyamat I/O megoldások

A mi távoli I/O eszközünk 2-es veszélyességi osztályba sorolt területekre lett tervezve.

Fieldbus

A legjobb technológia a legjobb forrástól.

Ipari ethernet

Magas sebességű adatkommunikáció biztonságos és veszélyes területek számára.


Ipari hálózati biztonság

Védelem a vezérlő rendszere számára a kiber-támadások ellen.

Ipari vezeték nélküli megoldások

Megbízható adatok távoli helyekről.

HMI és vizualizáció

Strapabíró folyamatkövetés és vezérlés az üzemből.


Túlfeszültség elleni védelem

Mivel a villám kétszer is belevághat ugyanabba az eszközbe.

Figyelmeztető rendszer folyamatokhoz

A vezető gyártótól minden környezetben.

Gázösszetétel elemzők

30 éve sikeres fejlesztés.


GECMA products

New GECMA RT

 

Explorer PC

 

Challenger

Optimalizált termelékenység, megnövelt üzembztonság, lecsökkentett üzemi költség csak pár előny a sok közül, amit az új generációs üzemeltető terminál kínál. Az egyedi, moduláris GECMA RT úgy lett tervezbe, hogy tele legyen hasznos funkciókkal, a legkorszerűbb tehnológiát kínálja, valamint alkalmas legyen a kemény és veszélyes környezetben való használatra.     Az Explorer a Challenger terminálon alapul, kibővítve egy minőségi, beépített, nagyteljesítményű PC előnyeivel. Ez lehetővé teszi, hogy minden alapvető funkcionalitást szoftver műveletekbe integráljunk ipari és veszélyes területeken (Zónák: 1/2/21/22).              A Challenger terminál az ideális megoldás a megjelenítésre ipari és veszélyes területeken. A terepen több mint 600 méteres távolságra képes jó minőségben  továbbítani a folyamatokat ábrázoló képernyőképeket az adott területről. A moduláris tervezés következtében jól illeszthető az összes üzemi követelményhez.