Process sensors - NIR termékekA folyamatos növekedésnek köszönhetően a Process Sensors vállalat a világ első számú folyamatos infravörös közeli nedvességmérő távadók gyártójává vált. A vállalatot 1996-ban alapították.

Termékek

    

MCT460 NIR távadó

Speciális infravörös közeli (NIR) nedvesség, olaj, bevonat és vastagságmérés a gyártási folyamat közben.

Az MCT460 távadó elérhető önálló konfigurációval és rendszerben is.

Az MCT 460 önálló kivitelű távadó többszörös mérést tesz lehetővé és analóg, digitáli valamint busz kimenetet tud előállítani, működtetve a feldolgozást.

Az MCT 460 rendszer egy szabadalmaztatott kábelen kersztül kommunikál a kezelőfelülettel, távol a feldolgozás helyétől. Analóg, digitális és busz kimenet egyaránt elérhető az interfészen kersztül.

     

 

MCT466-SF Rozsdamentes acél NIR nedvességmérő műszer élelmiszeripari felhasználásra

Minden MCT466-SF nedvességmérő eszköz rozsdamentes mérőműszerből és rozsdamentes kezelőfelületből áll. A műszer normál esetben a szállító rendszer fölött helyezkedik el és egy szabadalmaztatott hőálló kábelen keresztül csatlakozik a kezelőfelülethez. 4-20 mA, 0-10 V, RS-232/485, Ethernet és Profibus interfészeket egyaránt tartalmaz.

     

 

MCT466 QuickCheck NIR vonali tesztelőeszköz

Igazoltan megbízható működés.

Az MCT466 QuikCheck egy megbízható és erős vonali NIR tesztelőeszköz durva gyártási környezetben történő használathoz. Az MCT466 QuikCheck a gyártósorról rendszeres nedvességminták vételére alkalmazható.

Azonban más mérések elvégzésére is alakalmas, úgymint olaj-, fehérjetartalom, rétegvastagság mérés, bevonat súlymérés, nikotin és cukormérés.

     

 

GUARDIAN Web Profile Beolvasó keretrendszer

A Guardian beolvasó keretrendszer három összetevőből áll:

• MCT-460 NIR távadó
• Automatizált beolvasó keretrendszer
• PC automatizált Guardian Profile szoftver

Az MCT 460 NIR érzékelő a beolvasóra van szerelve és folyamatos pásztázásra van felprogramozva egy hálón keresztül. Mind a szkenner, mind pedig az MCT 460 közvetlenül a Guardian Profile szoftverrel kommunikál.

     

 

NIR-6000 Ipari minőségű folyamatos on-line nedvességfigyelő érzékelők

A Sensortech NIR-6000 sorozat folyamatos on-line közeli infravörös (NIR) analizátorok, amelyek megbízható, érintésmentes nedvességmérést biztosítanak közvetlenül a folyamatkörnyezetben, szinte bármely gyártósor felügyeletéhez és vezérléséhez.

Ez a sorozat különösen alkalmas nagy áteresztőképességű ipari alkalmazásokhoz, beleértve a fát, építőanyagokat, cellulóz és papír, valamint számos más olyan terméket, ahol a nedvességtartalom közvetlenül befolyásolja a termék minőségét.

A NIR-6000 sorozatú ipari minőségű analizátorokat a gyári automatizálásba való közvetlen integrációra tervezték, és különböző érzékenységben állnak rendelkezésre a változó optikai reflexiós (színtől) és nedvességtartalmú termékek elemzéséhez. A négy ezredmásodpercenkénti méréseket rögzítő NIR-6000 sorozatú analizátorok automatikusan szabályozhatják a folyamatot a nedvességmérési célok eléréséhez, csökkenve az energiaköltséget és javítva az eredményt.