Process sensors - NIR termékekA folyamatos növekedésnek köszönhetően a Process Sensors vállalat a világ első számú folyamatos infravörös közeli nedvességmérő távadók gyártójává vált. A vállalatot 1996-ban alapították.

Termékek

    

MCT460 NIR távadó

Speciális infravörös közeli (NIR) nedvesség, olaj, bevonat és vastagságmérés a gyártási folyamat közben.

Az MCT460 távadó elérhető önálló konfigurációval és rendszerben is.

Az MCT 460 önálló kivitelű távadó többszörös mérést tesz lehetővé és analóg, digitáli valamint busz kimenetet tud előállítani, működtetve a feldolgozást.

Az MCT 460 rendszer egy szabadalmaztatott kábelen kersztül kommunikál a kezelőfelülettel, távol a feldolgozás helyétől. Analóg, digitális és busz kimenet egyaránt elérhető az interfészen kersztül.

     

 

MCT460-WP Nedvességmérő távadó fábol készült termékekhez

Egy robosztus, rugalmas és pontos távadó.

Az MCT460-WP megmaradt egy teljesen kézmentes műszernek. A telepítés során egyszerűen állítsuk be a nullát és már dolgozhat is. Nincs szükség rendszeres karbantartásra vagy újrakalibrálásra.

     

 

MCT460-T Nedvességmérő távadó dohányipari felhasználásra

Megbízható, igazolt, rugalmas tervezés

Az MCT460-T egy igazi önálló NIR távadó, amely IP67 védettségű aluminium tokozást kapott. Egy egyszerű, szabadalmazott áramkör által vezérelt méréseket tesz lehetővé mind analóg, mind pedig digitális kommunikációval. 4-20 mA, 0-10 V, RS-232/485, Ethernet és Profibus interfészeket egyaránt tartalmaz. Nincs semmilyen követelménye bármilyen közvetítő elektronikai illesztéshez.

Az MCT460-T közvetlenül konfigurálható, csatlakoztatható egy kezelőfelülethez. A kezelőfelületen keresztül lehet megtáplálni az eszközt, és itt jön lértre az összes analóg, digitális és terepi busz jel.

     

 

MCT 466HD Nedvességmérő műszer kemény környezethez

Az MCT 466HD nedvességmérő műszer nehéz feldolgozási környezetben használható. Egy érzékelőből és a kezelőfelületből áll.

Alapvető funkciója, hogy megbízható és robosztus méréseket végez nehéz ipari körülmények között.

Tartósságra tervezték. Rozsdamentes acél tokozása ideális, hogy kielégítse a nehéz ipari környezeti igényeket.

     

 

MCT466-SF Rozsdamentes acél NIR nedvességmérő műszer élelmiszeripari felhasználásra

Minden MCT466-SF nedvességmérő eszköz rozsdamentes mérőműszerből és rozsdamentes kezelőfelületből áll. A műszer normál esetben a szállító rendszer fölött helyezkedik el és egy szabadalmaztatott hőálló kábelen keresztül csatlakozik a kezelőfelülethez. 4-20 mA, 0-10 V, RS-232/485, Ethernet és Profibus interfészeket egyaránt tartalmaz.

     

 

MCT466 QuickCheck NIR vonali tesztelőeszköz

Igazoltan megbízható működés.

Az MCT466 QuikCheck egy megbízható és erős vonali NIR tesztelőeszköz durva gyártási környezetben történő használathoz. Az MCT466 QuikCheck a gyártósorról rendszeres nedvességminták vételére alkalmazható.

Azonban más mérések elvégzésére is alakalmas, úgymint olaj-, fehérjetartalom, rétegvastagság mérés, bevonat súlymérés, nikotin és cukormérés.

     

 

GUARDIAN Web Profile Beolvasó keretrendszer

A Guardian beolvasó keretrendszer három összetevőből áll:

• MCT-460 NIR távadó
• Automatizált beolvasó keretrendszer
• PC automatizált Guardian Profile szoftver

Az MCT 460 NIR érzékelő a beolvasóra van szerelve és folyamatos pásztázásra van felprogramozva egy hálón keresztül. Mind a szkenner, mind pedig az MCT 460 közvetlenül a Guardian Profile szoftverrel kommunikál.