Tofino - Ipari biztonság

A hagyományos tűzfalakat nem vezérlőrendszerekhez vagy ipari fenyegetésekhez tervezték, hanem alapvető kockázatok ellen.

Minden éveben a kritikus infrastrúktúrák elleni hálózati incidensek és kibertámadások okozta kár milliárd dolláros nagyságrendben mérhető.

A Tofino ipari biztonsági megoldása túlmegy a hagyományos tűzfalak biztonságán, az eszközök zónáira szabott védelemi szolgáltatásával. Ez a zóna szintű biztonság. A Tofinó durva,zort környezethez lett tervezve a személyzet képességeit és szükségleteit szem előtt tartva. A telepítéséhez nincs szükség az üzem leállására.

A Tofino biztonsági megoldása ipari biztonsági szakértők által tervezett, számos szabványra hitelesített, valamint része olyan rendszereknek - vagy rendelkezésre áll számukra -, melyeket olyan cégek kínálnak, mint a Hirschmann, Honeywell, Invensys és MTL Instruments.

Termékek

Tofino biztonsági eszköz

    

Tofino konfigurátor

    

Betölthető biztonsági modulok

Egy sokoldalú, rendkívüli strapabírású eszköz, amely maximális adatvédelmet biztosít gyártórendszerekhez.

  • Megelőző veszélydetektálás
  • Fenyegetések felszámolása
  • Veszélyek riportálása
 

A biztonsági intézkedések összehangolása

  • Konfiguráld és menedzseld a saját Tofino biztonsági eszközöd
  • Készítsd el, szerkeszd és teszteld a saját konfigurációdat
  • Engedélezd az egész rendszerre kiterjedő veszélyek kezelésének koordinálását
 

A Tofino ipari biztonsági megoldása egy szoftveralalpú, rugalmas architektúrára épül, és az alapoktól úgy lett tervezve, hogy teljesítse a vevői igényeket. A fix kódban rögzített biztonsági szolgáltatások helyett a Tofino megoldása minden ipari biztonsági funkciót külön önálló modulba csomagol, amelyeket betölthető biztonsági moduloknak nevez (LSM).

Tofino SCADA biztonság szimulátor

 

Régebbi termékek és források

   

Egy teljes SCADA rendszer egy hordozható csomagban.

MEGSZŰNT TERMÉK
A Tofino SCADA biztonsági szimulátor többé már nem rendelhető.

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk, fejlesszük az innovatív technológiánkat, mialatt azt kutatjuk, hogyan tehetnénk termékeinket még használhatóbbakká. Ennek eredménye, hogy termékek szűnnek meg, és újabb, fejlettebb termékek válnak elérhetővé.